Bussersbeemden 13
5706 NW Helmond
telefoon 0492 66 11 57
e-mail info@denkstap.nl

KvK Brabant  63 64 50 25
Van 2002 tot 2015 werk ik bij basisschool de Korenaar in Eindhoven. Deze school was in 2000 gestart met het Vuursteenproject, waar kinderen met een beperking (down-syndroom) integreren in een groep van de basisschool. Het begeleiden van deze kinderen geeft mij veel voldoening. Door de Vuursteen kwam ik in aanraking met de ideeŽn van professor Reuven Feuerstein. Ik volgde de hele opleiding en ben in 2007 geslaagd voor het Master IVP-Feuerstein diploma. In 2008 volg ik dan nog een verdiepingscursus, de kop-cursus LPAD.

In februari 2008 volg ik een workshop MISC, gegeven door Professor Pnina Klein, van 6 dagen. In 2009 krijgt deze workshop een vervolg door mee te doen aan een pilot. In deze pilot geef ik een training en coaching aan de begeleiders van een medisch kinderdagverblijf.
In mijn werk op de Vuursteen word ik regelmatig geconfronteerd met jonge kinderen met een beperking. Ook nu zie ik weer dat wanneer er eerder met deze kinderen gericht en volgens een specifieke methodiek gewerkt zou worden, zij meer ontwikkeld zouden zijn. Daarom besluit ik om in 2008 een eigen praktijk te beginnen om ouders en kinderen met een beperking te helpen. Met kinderen vanaf 2
½ jaar kunt u bij mij terecht voor begeidingsprogramma.
Iets meer over mezelf

Ik werk al sinds 1987 met mensen met een verstandelijke beperking. Eerst in Huize Ursula in Nieuwveen. Daar werkte ik met jong volwassenen en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Vanaf 1990 werkte ik op Eckertdal (later Meare) in Eindhoven met dezelfde doelgroep. Ik heb deze mensen begeleid in het zelfstandig wonen en functioneren in de maatschappij. Mijn gedachte was dat wanneer deze, vaak al wat oudere mensen met een verstandelijke beperking, in hun jeugd beter begeleid waren, zij nu verder waren in hun ontwikkeling. Dat idee heb ik nooit losgelaten.